Kategorier
Flytt

Flyttfirma i Stockholm som även kan fixa flyttstädningen

Ska du anlita en flyttfirma? Det finns flyttfirmor i Stockholm som även kan ta hand om flyttstädningen. Att anlita en firma för allt blir ofta billigare.

En flytt är ofta tidskrävande och jobbig då det är mycket som måste fixas. Att anlita en pålitlig och seriös flyttfirma underlättar mycket. De flesta flyttfirmor kan även hjälpa till med att packa. Vill man hellre packa själv brukar man kunna få låna flyttkartonger av flyttfirman. Det är viktigt att man inte packar för tungt, gör man det kan flyttfirman behöva packa om, vilket då givetvis kostar extra.

Vissa flyttfirmor kan även ta hand om den viktiga flyttstädningen. Genom att överlåta städningen till ett proffs får man tid över till annat, som att packa upp och komma till rätta i den nya bostaden. Dessutom slipper man oroa sig för att städningen ska bli underkänd. Men det blir också billigare att köpa alla flyttjänster av en och samma firma.

Så mycket kostar det att anlita en flyttfirma i Stockholm

Hur mycket det kostar att anlita en flyttfirma beror på hur mycket saker och möbler man har och hur långt man ska flytta. Det kan även kosta mer om man bor högre upp utan tillgång till hiss. Det bästa är att kontakta en flyttfirma i Stockholm och be om en offert. Men ofta lönar det sig att ta in kostnadsförslag från flera olika flyttfirmor då priserna kan variera en hel del.

Det gäller också att se upp då det inte är alla flyttfirmor som är seriösa. Det är viktigt att den flyttfirma man anlitar har försäkringar, annars kan man inte få ersättning om något skulle skadas under flytten. Likaså ska de ha fast anställd personal som är utbildade i lyftteknik. Välj därför en certifierad flyttfirma med bra referenser.